Leren met PK biedt een unieke vorm van naschoolse opvang, met:

  • Huiswerkbegeleiding
  • Sociale emotionele vaardigheidscursus (pony power voor kids)
  • Andere leuke, creatieve en ontspannende activiteiten met en zonder het paard.

Na de schooldag is er tijd om even wat te drinken en te praten met elkaar. Daarna starten wij met het huiswerk van school. Ieder maakt zijn eigen werk wat hij mee heeft gekregen van school en ontvangt waar nodig uitleg en hulp. Na de huiswerkbegeleiding is het tijd voor gave en leerzame oefeningen met de paarden. Spelenderwijs ontwikkelen de kinderen: de sociale vaardigheden, het omgaan met emoties, het aangeven van grenzen en het verkrijgen van meer zelfvertrouwen. Met en van elkaar leren samen met de directe feedback van zowel paard als coach maakt dat het effectief is. Het motto is: DOEN, ERVAREN, LEREN en TOEPASSEN.
Natuurlijk wordt er erg veel geleerd over het paard, worden er klusjes gedaan en is er tijd voor creatieve en ontspannende momenten.

Er is plek voor maximaal 4 kinderen per middag, dus veel individuele aandacht.
We starten om 15.15 uur en om 17.30 uur is het afgelopen.

Als er 3 kinderen van dezelfde school worden aangemeld (met een maximaal leeftijdsverschil van 3 jaar), kan de starttijd aangepast worden op de eindtijd van de schooldag en kunnen de kinderen wanneer gewenst door mij van school opgehaald worden.

samenwerken Xavier en KenzoKenzo en Vriend in de pas-leren-met-pk