Ik ben Maartje van Leuven, opgeleid tot basisschoolleerkracht. Tijdens mijn pabo opleiding heb ik de minor: Hulpverlening met paarden gevolgd. Het werken met kinderen in samenwerking met de paarden, vind ik fantastisch. Daarom ben ik Leren met Paardenkracht gestart, naast dat ik met plezier voor de klas sta en les geef in de Focusgroep. De Focusgroep is voor kinderen die een zetje in de goede richting kunnen gebruiken op het gebeid van gedrag, sociale emotionele vaardigheden en werkhouding. Deze kennis kan ik mooi combineren met het aanbod van Leren met PaardenKracht.

Graag blijf ik mijzelf ontwikkelen. Ik heb de opleiding Chiron hulpverlener/Equitherapeut gevolgd en de cursus Pony Power voor Kids. Daarnaast heb ik mijn certificaat voor bedrijfs hulp verlening en school ik mij jaarlijks bij.

Eerst heb ik mij gericht op coaching met paarden voor kinderen en jongeren. Gaandeweg heb ik mijn plannen verder uitgedacht. Nu biedt Leren met PaardenKracht ook huiswerkbegeleiding en een dagklas voor kinderen die (dreigen) uit te vallen in het reguliere basisonderwijs.

Zelf ben ik als jong meisje gestart op de manege, maar al snel ging ik op zoek naar een verzorgpaard. Op latere leeftijd kwam mijn eigen paard en nu maak ik samen met mijn paarden mijn droombaan waar. Naast het werk, ben ik moeder van twee lieve kinderen en breng ik graag tijd met het gezin, familie en vrienden door.