Ervaringen


Saskia, 11 jaar   

Ik vind het superleuk om te doen. Maartje is heel aardig en geduldig. Ook biedt ze zelf hulp aan als je het eng vindt om hulp te vragen. Ze bedenkt altijd hele leuke spelletjes waarbij je eigenlijk niet merkt dat je iets aan het leren bent. Op elk paard kan je iets anders leren en alle paarden doen het op hun eigen manier. Elke week ging ik er met plezier naar toe. Na elke week leer je het echt een heleboel. De paarden helpen je zelf al om je zelfvertrouwen te laten groeien. Ikzelf werd altijd heel blij en vrolijk bij de paarden.

 

Moeder Heleen                       

Na een lange zoektocht, om de juiste begeleider voor onze dochter te vinden, zijn we bij Maartje terecht gekomen. Maartje was ons aanbevolen, door bureau Sterk.
Onze dochter heeft een autistische stoornis en is daarnaast extreem angstig.
Het eerste contact met Maartje was direct goed, we zagen direct een “klik” en het vertrouwen in de ogen van onze dochter. Maartje wist direct in te schatten hoe ze onze dochter moest benaderen. Maartje is erg open, rustig, vriendelijk en heeft ook nog humor. Ze is aan de slag gegaan met onze dochter, en ze heeft in een korte tijd al hele grote stappen met onze dochter gemaakt.
Wij hebben weer vertrouwen in de toekomst gekregen en zijn ontzettend tevreden en blij met de professionele aanpak van Maartje. En wat het allerbelangrijkste is, onze dochter gaat met plezier naar Maartje toe en komt weer blij thuis.