“Leren met PaardenKracht” is tot stand gekomen, omdat ik mijn werk en mijn passie wil combineren. Ik ben opgeleid tot basisschoolleerkracht en hulpverlener met paarden. Mijn taak op school is, naast het overdragen van kennis het creëren van een prettige en veilige leeromgeving waardoor de kinderen zich verder kunnen ontwikkelen. Ik sta met veel plezier voor de klas, maar wil mijn pedagogische opleiding ook graag inzetten bij mijn werkzaamheden als coach met paarden.

foto-kind-op-paard Paarden hebben zeer mooie kwaliteiten als het gaat om aan te voelen wat er in de ander omgaat. Het paard is een vluchtdier en scant voortdurend zijn omgeving. Tijdens de coaching kan ik mooi op deze PaardenKracht inspelen. 

Hierdoor bedacht ik de naam “Leren met PaardenKracht”. Op deze website geef ik een indruk van wie mijn paarden zijn en wie ik ben, welke doelgroep bij mij terecht kan en wat ik kan aanbieden.

Heeft u interesse of vragen? Aarzel dan niet contact met mij op te nemen.