Individueel traject  
Leren, ontwikelen en plezier maken op een (inter)actieve manier met de paarden in de buitenlucht!

Wij gaan op een speelse manier aan de slag met het onderzoeken en ontdekken van je eigen mogelijkheden doormiddel van ervarend leren met de paarden. Er kan gewerkt worden aan zeer uiteenlopende vaardigheden te denken valt aan; soaciale en communicatieve vaardigheden, concentratieproblemen, zelfstandigheid, enz. Op een ongedwongen manier kunnen wij met de paarden oefenen en kun je je de gewenste vaardigheden eigen maken. Hierdoor ontstaat persoonlijke groei en een toename van het zelfvertrouwen.

Kenzo en Vriend in de pas-leren-met-pk
Voordat ik met een individueel begeleidingstraject start met een deelnemer, vind ik het belangrijk om kennis te maken (intakegesprek). Tijdens dit gesprek worden de wensen besproken en mogelijkheden aangegeven. Aan de hand van het intakegesprek worden er afspraken gemaakt met betrekking tot het aantal lessen, de frequentie en de tijdsduur. Wanneer het gewenst is, kan er gewerkt worden met een ontwikkelingsplan, waarin doelen worden opgesteld (in samenspraak), een logboek wordt bijgehouden en wordt geëvalueerd.
Als de deelnemer niet in staat is alleen bij mij en de paarden te zijn of als er een doel gesteld is waarbij een ouderrol nodig is dan kan ik, in samenspraak met u, een ouder/kind begeleidingstraject in gang zetten.

Onder de button “werkwijze” wordt beschreven hoe wij de paarden inzetten tijdens een individueel traject. Onder tarieven vind je de prijzen van de diverse mogelijkheden.